Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

1. Pentru a va putea informa cu privire la oferta noastra sunteti de acord sa completati corect toate datele cerute.

2. Viata privata.

Respectam viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul formularului de contact de pe acest site. 

Respectam legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la contact[at]ptsucces.com

3. Scopul colectarii datelor este informarea dvs. cu privire la oferta noastra. Contactatarea dvs. se va face strict telefonic in prima faza, apoi, daca doriti, va vom trimite si emailuri edificatoare cu privire la oferta noastra.

4. Ce informatii colectam

Colectam informatii doar direct de la vizitatorii site-ului care completeaza formularul nostru.

Informatiile furnizate direct de utilizator: numele, adresa de email, numarul de telefon, localitatea, intervalul orar in care puteti fi contactat telefonic, venitul pe care doriti sa il aveti dintr-o afacere/activitate si motivele pentru care ati incepe o afacere/activitate.

Aceste infromatii trimise de dvs. nu vor fi partajate cu nici o terta parte.

5. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Nu oferim informatiile colectate unor terti partil. 

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

6. Cine are acces la informatiile colectate de la dvs.

Nu vom dezvalui nici un fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii nostri care au completat formularul catre terte parti fara a primi mai intai consimtamantul expres al utilizatorilor in aceasta privinta.

In acelasi timp insa, putem dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cand este cerut de o autoritate competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor noastre.

7. Mesaje comerciale nesolicitate

Ne pronuntam impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu avem acordul explicit al utilizatorului. (spam). Dam posibilitatea abonarii la newsletter-ul nostru cu noutati din site si informatii despre promotiile ptsucces.com, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui insa confirmat prin apasarea pe un link trimis la adresa respectiva (double opt-in). De asemenea, veti avea posibilitatea sa va dezabonati in orice moment de la acest newsletter, printr-un link din fiecare email trimis. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise deptsucces.com va rugam sa trimiteti un email la contact[at]ptsucces.com si vom rezolva problema cat de curind posibil.